image image
Amerika-İsrail hattında sular durulmuyor! Uzmanlardan çarpıcı açıklamalar | isrehberi.net | İş Dünyası Rehberi | İşyeri , Çalışan , İş Kanunu , CV , Kartvizit oluştur, Kişisel Sayfa
  • Amerika-İsrail hattında sular durulmuyor! Uzmanlardan çarpıcı açıklamalar
    • calendar_month

      28 Aralık 2023

    • visibility

      23 Görüntülenme

    Amerika-İsrail hattında sular durulmuyor! Uzmanlardan çarpıcı açıklamalar

    • Haber7 – ÖZEL

    7 Ekim tarihinde İsrailli işgalciler tarafından başlatılan soykırımda İsrail hükümetinin en büyük destekçilerinden bir tanesi ABD Başkanı Joe Bıden ve ABD Hükümetiydi. İsrail’e her türlü yardımı yapan ABD, son açıklamaları ile acaba saf mı değiştiriyor sorularını akıllara getirdi. Konu hakkında Haber7’ye özel açıklamalarda bulunan Araştırmacı Yazar Nedret Ersanel ve Gazeteci Yazar Bercan Tutar dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



    “İSRAİL FİLİSTİN DEVLETİNİ TANIYACAKTIR”

    ABD Başkanı Joe Bıden son yaptığı konuşmada, İsrail’in ayrım yapmadan yapmış oldukları bombalamalar sebebiyle dünyanın desteğini kaybetmeye başladığını ve İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu’nun değişmesi gerektiğini söyleyerek, gelecek zamanda İsrail’in, Filistin Devleti’ne hayır diyemeyeceğini ifade etmişti. İsrail kanadından ise İletişim Başkanı Shlomo Karhi yaptığı açıklamada; ‘Burada asla Filistin Devleti kurulmasına müsaade etmeyeceğiz’ çıkışında bulunmuştu.

    ABD, GAZZE SOYKIRIMININ FAİLİDİR

    Haber7’ye özel açıklamalar yapan Araştırmacı Yazar Nedret Ersanel, ABD Başkanı ve ABD Hükümetinin bu tutumunu ‘cinayet mahallinden kaçalım’ düşüncesiyle yapıldığını vurgulayarak, ABD’nin bu uyarısının hiçbir önemi olmadığını ifade etti. Ersanel açıklamalarına şöyle devam etti:



     

    “ABD’DE, İSRAİL’İN SALDIRILARINDAN RAHATSIZ OLMAYA BAŞLADI”

    Konu hakkında Haber7’ye özel açıklamalarda bulunan Gazeteci Yazar Bercan Tutar; “Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda da gördük ki Amerika dünya arenasında yalnız kaldı. Bunu gören ABD medyası ve ABD’li iş adamları, Başkan Bıden’a baskı yaparak ABD Hükümetinin İsrail politikalarını gözden geçirilmesini gerektiğini bildirdiler” dedi.

    Bercan Tutar açıklamalarını şu şekilde devam ettirdi:



     

    “ABD, NETENYAHU’YU GÜNAH KEÇİSİ OLARAK GÖSTERECEK”

    ABD’nin dünya arenasında yalnız kalması, birçok kesim tarafından olumsuz karşılandığı belirten Bercan Tutar, Bıden bu durumda Netenyahu’yu günah keçisi ilan edecek dedi.



     

    “SAVAŞ SONRASI İÇİN KAVGALAR ŞİMDİDEN BAŞLADI”



     

    “NETENYAHU YÖNETİMİ KÖŞEYE SIKIŞMIŞ DURUMDA”

    “İsrail medyasının son zamanlarda yaptıkları yayınlarda görüyoruz ki, Başbakan Netenyahu’ya karşı büyük bir kızgınlık var. Sürekli İsrail askerlerinin ne kadar kayıplarını olduğunu ve zarar gördüklerini konuşmaya başladılar. Netenyahu’nun, Hamas’ı tarihten sileceğiz tarzında yaptığı açıklamaların hamasetten ileri gitmediğini ifade eden İsrail medyası, Hükümeti eleştirmeyi, her geçen gün arttırarak devam ettiriyor. Bundan rahatsız olan Amerika yönetimi de bu tarz açıklamalar yaparak kendisini bu işten kurtarmaya çalışıyor.”

     

     

     

    KAYNAK: HABER7

    Kaynak : Haber7

    Kaynak Url : https://www.haber7.com/dunya/haber/3374901-amerika-israil-hattinda-sular-durulmuyor-uzmanlardan-carpici-aciklamalar

05334032298
Logo

Firma Rehberi , Çalışan , İşveren , İş Arayan , İşçi Arayan , İş Kanunu , Kamu Maliyesi , SSK , Bağkur , Emekli Sandığı. İş Dünyasına dair ne varsa sayfamızda. İsRehberi.NET ailesine katılın, lider olun.. Bizimle birlikte büyümek isterseniz, hemen İSREHBERİ.NET'e katılın ve işinizi daha da ileriye taşıyın!

İletişim Bilgileri

  • phone_in_talk

    08503084702

  • phone_in_talk

    05334032298

  • mark_as_unread

    iletisim@isrehberi.net

  • distance

    Etimesgut\ANKARA

Bülten Aboneliği

Bültene abone olarak firmalarla ilgili haberdar olabilirsiniz.

Copyright © 2023. isrehberi.net Tüm Hakları Saklıdır. isrehberi.net Kayıt | İş Dünyası Rehberiniz